Beste goedkope draadloze oordopjes onder € 30 in 2023

De laatste tijd zijn draadloze oordopjes veel populairder geworden, helaas heeft niet iedereen het budget om een paar draadloze oordopjes aan te schaffen. Daarom hebben we voor jullie een lijst samengesteld met de beste goedkope bluetooth oordopjes onder de €30. Ben je op zoek naar betere, kwalitatieve oordopjes dan raden wij ons artikel: de beste draadloze oortjes: beste bluetooth oortjes 2023 aan.

In dit review van goedkope draadloze oordopjes wordt er naar meerdere aspecten gekeken. Er wordt onder andere gekeken naar prijs, geluidskwaliteit, bouwkwaliteit, comfort, accuduur en het uiterlijk. De oordopjes zullen een cijfer krijgen voor elk van deze categorieën, zodat je zelf een overwogen keuze kan maken. De cijfers zullen relatief zijn aan de prijscategorie, bijvoorbeeld wanneer een van deze oortjes een 8 krijgt voor geluidskwaliteit, betekent dat niet dat ze beter geluid hebben dan de Sony WF-1000XM4. Normaal gesproken reviewen we ook graag de noise canceling van de oortjes, maar oordopjes in deze prijsklasse beschikken daar nog niet over.

Ben je toch op zoek naar duurdere oordopjes? Bekijk dan onze beste bluetooth oortjes lijst

1. De beste goedkope draadloze oordopjes: QCY T1C

Wanneer je op zoek bent naar goedkope draadloze oordopjes, zal je erg vaak tegen de naam QCY aanlopen. QCY is namelijk een van de grootste producenten van goedkope draadloze oordopjes. QCY is een Chinese producent van draadloze oortjes, maar QCY doet het net een beetje anders dan alle andere Chinese producenten. Alle oordopjes van QCY hebben namelijk goede geluids- en bouwkwaliteit ondanks het prijskaartje. De QCY T1C draadloze oordopjes zijn een van de nieuwere modellen van QCY.

Op het gebied van geluidskwaliteit, zijn de QCY T1C oortjes verrassend goed. Wat je vaak verwacht bij goedkope draadloze oordopjes uit China, is dat ze onzuiver klinken, veel onderbrekingen hebben en erg snel kapot gaan, maar dat is bij de QCY T1C oortjes zeker niet het geval. De oordopjes klinken erg zuiver, zelfs op hogere volumes, hebben weinig tot geen onderbrekingen en blijven lang werken, ze hebben een fabrieksgarantie van 6 maanden. De oordopjes hebben een accuduur van 4 uur en de oplaadcase heeft een accuduur van 32 uur, wat zelfs voor alle prijs categorieën erg veel is. Als je iemand bent die vaak vergeet om zijn devices en gadgets op te laden, kan dit erg handig voor je zijn. De 4 uur accuduur van de oordopjes is redelijk gemiddeld voor deze prijsklasse. De oordopjes hebben een IPX4 rating, dit betekent dat ze goed tegen een beetje water en zweet kunnen, daarom zijn ze ook zeer bruikbaar tijdens het sporten.

Al deze specificaties zijn erg indrukwekkend als je kijkt naar de prijs, deze is namelijk maar € 14,50. Wanneer je al deze aspecten bij elkaar gooit, zijn de QCY T1C zonder twijfel een van de beste draadloze oordopjes die je in deze prijsklasse kan krijgen.

Wij geven de QCY T2C oordopjes de volgende cijfers:

Comfort

6

Accuduur

7

Bouwkwaliteit

6

Prijs

9

Geluidskwaliteit

6

Uiterlijk

6

De QCY T2C oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Waterbestendig– Geen noise canceling
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding 
+ Goede accuduur 

De beste goedkope draadloze oordopjes: JLab Go Air POP

Een van de bekendere merken binnen de onder € 30 prijsklasse, is JLab. JLab heeft verschillende budget draadloze oortjes, maar de meest bekende zijn de JLab Go Air POP oordopjes. De JLab Go Air POP oordopjes hebben veel lovende recensies op Bol.com en staan bekend als een van de betere oordopjes in de prijsklasse.

De geluidskwaliteit is uitstekend voor de prijs, het geluid is zuiver op alle geluidsniveaus en met de 5.1 bluetooth kan je zonder onderbrekingen van je muziek genieten. De oordopjes hebben wel een zwaardere bas, waardoor de mids van je muziek neigen weg te vallen. Maar dit is een vaker voorkomend fenomeen bij de goedkopere oordopjes, het is een soort geluid waar je van moet houden. De JLab Go Air POP zijn ook erg stevig gebouwd en komen zelf met een fabrieksgarantie van 2 jaar, wat voor goedkope bluetooth oortjes erg ongebruikelijk is. De oordopjes hebben ook een waterdichtheid rating van IPX4, dit betekent dat ze goed tegen een regenbuitje en zweet kunnen. Hierdoor kunnen ze ook goed gebruikt worden tijdens het sporten. De oordopjes hebben een fantastische accuduur voor de prijsklasse, de JLab Go Air POP bluetooth oordopjes hebben namelijk een accuduur van 8 uur, dit is bijna 2 keer zoveel als de accuduur van de AirPod Pro’s. Samen met de oplaadcase wordt dit een accuduur van 32 uur. Natuurlijk hebben de JLab oordopjes geen noise canceling, waardoor de batterij een stuk langer mee gaat, maar toch is het zeer indrukwekkende accuduur voor de prijs.

Wanneer je kijkt naar al deze specificaties zou je verwachten dat dit een paar oordopjes is van bijna 100 euro, maar gelukkig voor ons kan je deze oortjes al krijgen voor € 24,99. Daardoor zijn de JLab oordopjes zeker een van de beste goedkope draadloze oordopjes die je in 2023 kan krijgen.

Wij geven de JLab Go Air POP de volgende cijfers:

Comfort

7

Accuduur

8

Bouwkwaliteit

6

Prijs

9

Geluidskwaliteit

6

Uiterlijk

6

De JLab Go Air POP oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Waterbestendig– Geen noise canceling
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding 

+ Lange fabrieksgarantie

 

De beste goedkope draadloze oordopjes: Xiaomi Haylou GT1 Pro

Xiaomi is van oorsprong een goedkoper chinees telefoon/elektronica merk. Xiaomi is al een tijd bezig met het ontwikkelen van goede goedkope draadloze. Echter hadden de bluetooth oordopjes vaak het probleem dat de batterij duur erg matig was. Dit is bij de Xiaomi Haylou GT1 Pro oordopjes wel verbeterd, maar niet heel veel. Toch zijn de oortjes van Xoami een goede optie voor goedkope oordopjes onder de € 30.

Een van de grootste voordelen van de Xiaomi Haylou GT1 Pro oordopjes, vergeleken met de rest, zijn de touch controls op de oordopjes zelf. Er zitten geen knoppen op de oordopjes, maar door te swipen of te tikken op de oortjes kan ze ze besturen. Dit is een hele zeldzame feature voor oordopjes van deze prijscategorie. De Haylou GT1 Pro oordopjes hebben een zwaardere bas, de mids zijn wat lager, waardoor je deze wat minder hoort bij het luisteren naar muziek. De oortjes hebben een fabrieksgarantie van 1 jaar, de fabrieksgarantie geldt niet bij waterschade of valschade. De oordopjes hebben een water- en stofdichtheidsrating van IPX5, dit betekent dat de oordopjes goed gebruikt kunnen worden voor sporten omdat ze wel tegen een spatje regen en zweet kunnen. De accuduur van de oordopjes is een van de teleurstellendere dingen, de oortjes hebben een accuduur van 4 uur. De oordopjes hebben geen active noise canceling, maar dat kan je bij deze prijs ook niet verwachten.

Als je kijkt naar alle specificaties, dan zijn de Xiaomi oordopjes voor € 26,95 zeker goede goedkope draadloze oordopjes, Vooral wanneer je de touch controls erg fijn vindt. Dit is namelijk het grootste voordeel van de oordopjes, samen met de hoge waterdichtheidsrating. De rest is net iets slechter of gelijk aan de andere oordopjes binnen deze lijst.

Wij geven de Xiaomi Haylou GT1 Pro oordopjes de volgende cijfers:

Comfort

8

Accuduur

6

Bouwkwaliteit

6

Prijs

9

Geluidskwaliteit

6

Uiterlijk

7

De Xiaomi Haylou GT1 Pro oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Waterbestendig– Geen noise canceling
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding 

+ Fijne touchcontrols

Lijken draadloze oordopjes je helemaal niks en heb je liever gewone simpele oordopjes met draad, bekijk dan onze beste oordopjes met draad lijst