Beste oordopjes met draad 2024

Ben je op zoek naar de beste oordopjes met draad? Wij hebben voor jou de beste oordopjes met draad samengesteld. Deze bedrade oordopjes zijn maximaal € 100. Boven dit bedrag zal je zeker nog verbeteringen vinden qua oordopjes met draad, maar voor een normaal persoon die praktische oordopjes zoekt, is het dat prijskaartje niet meer waard. 

Als je wat meer te besteden hebt en toch liever draadloze oordopjes wil hebben, bekijk dan onze beste bluetooth oortjes lijst. Heb je wat minder te besteden, maar heb je alsnog liever draadloze oordopjes bekijk dan onze goedkope draadloze oortjes lijst

Waarom oordopjes met draad?

De laatste tijd zijn draadloze oordopjes steeds populairder geworden, maar soms kan het toch fijn zijn om oordopjes met draad te hebben. Oordopjes met draad zullen over het algemeen beter geluid hebben voor de prijs. Bij draadloze oordopjes gaat er namelijk veel geld in de bluetooth functionaliteiten zitten, terwijl de oordopjes met draad voornamelijk gericht zijn op het geluid.

Daarnaast zul je je bedrade oordopjes nooit op hoeven te laden, dus geen ochtend reizen zonder je favoriete muziek omdat je je oordopjes weer vergeten was op te laten.

Bij oordopjes met draad zul je ook geen last hebben van onderbrekingen in je muziek, bij veel draadloze oordopjes komen storingen wel eens voor en dit kan erg vervelend zijn.

#1 Beste oordopjes met draad: KZ DQ6

KZ is een erg bekend merk bij audiofielen, ze staan er om bekend om voor een lage prijs erg goede oordopjes met draad te leveren. Het geluid van deze oordopjes kan vergelijkbaar zijn met je dure Airpod Pro’s. De KZ DQ6 oordopjes hebben een wat zwaardere bas, goede mids en een wat zachtere trebble. Een van de grootste voordelen van de KZ DQ6 oordopjes en andere KZ oordopjes is dat de draad van de oordopjes er afgehaald kan worden. Vaak wanneer oordopjes met draad stuk gaan ligt dit aan de draad en niet de oordopjes. Met deze oordopjes kan je de draad gemakkelijk vervangen, waardoor de oordopjes langer mee kunnen gaan. 

Deze oordopjes hebben een draad die om je oor heengaat, waardoor de oordopjes beter blijven zitten. De oordopjes hebben wel maar een fabrieksgarantie van 2 maanden.

Tenslotte hebben de oordopjes als een van de weinige op de markt een metalen behuizing. De meeste oortjes hebben een hardplastic behuizing. De oordopjes beschikken over een microfoon en een volume knop

Deze oortjes zijn te verkrijgen vanaf €40. Voor deze prijs is de geluidskwaliteit simpelweg uitmuntend. Een ding waar je wel nog voor uit moet kijken, is dat deze oortjes nog een 3,5mm jack gebruiken, dus wanneer jouw telefoon geen audio jack meer heeft zullen deze oortjes er niet inpassen zonder adapter.

Wij geven de KZ DQ6 oordopjes de volgende cijfers:

Comfort

7

Prijs

8

Bouwkwaliteit

8

Uiterlijk

6

Geluidskwaliteit

7

  

De KZ DQ6 oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Vervangbare draad– Korte fabrieksgarantie
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding 
+ Metalen behuizing 

#2 Beste oordopjes met draad: Sennheiser CX 300S

De oordopjes met draad van Sennheiser zijn een van de prijzigere oordopjes in deze lijst, maar dat komt ook omdat je bij de Sennheiser CX 300S oordopjes zeker waarde krijgt voor je geld. Sennheiser staat al erg lang bekend als een van de best audiofiele merken op de markt, bijvoorbeeld met hun iconische HD600 koptelefoon. De oordopjes hebben een iets zwaardere bas, maar is daarnaast erg gebalanceerd, zeker voor de prijs. De oordopjes hebben een volume regelknop en microfoon aan de draad. Hierdoor hoef je niet elke keer je telefoon te pakken wanneer je even het geluid wat harder of zachter wil zetten. 

Ze hebben een goed design, waardoor ze fijn in je oor passen met de rubberen tips. De oordopjeskomen in een handige draagtas, waar je ze veilig in op kan bergen wanneer je aan het reizen bent. Voor de prijs van €50, hebben de oortjes erg goede geluid- en bouwkwaliteit. Ze zijn gemaakt van hard plastic en zien er ook erg stijlvol uit. Hierom zijn het een van de beste paar oordopjes met draad voor deze prijscategorie.

Wij geven de Sennheiser CX 300S oordopjes de volgende cijfers:

Comfort

7

Prijs

6

Bouwkwaliteit

7

Uiterlijk

7

Geluidskwaliteit

8

  

De Sennheiser CX 300S oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Handige controls 
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding 
  

#3 Beste oordopjes met draad: Sony MDR-EX650AP

De Sony MDR-EX650AP oordopjes zijn ook een van de betere oordopjes met draad binnen deze prijscategorie. Sony staat ook bekend om het leveren van goede kwalitatieve audio producten. Voortaan voornamelijk op het gebied van bluetooth oordoppen en koptelefoons zoals de WH-1000XM4 koptelefoon. Maar op het gebied van bedrade oordoppen lopen ze ook zeker niet achter. De MDR-EX650AP oordoppen hebben een kopere afwerking, er zit weinig plastic in de oordoppen, hierdoor zijn ze erg stevig en duurzaam. De oordopjes hebben een stevige kabel, zodat de oordopjes langer meekunnen en niet snel in de knoop raken.

De oordoppen hebben net zoals de Sennheiser momentum oortjes en iets stevigere bass en daarna een redelijk gebalanceerd geluid. Bij de Sony oortjes valt alleen de trebble iets meer weg waardoor het geluid iets minder gebalanceerd is. Dit wordt wel weer geheel goedgemaakt door de stevige bouwkwaliteit van de oordoppen. De Sony MDR-EX650AP zijn er goede oortjes voor de prijs van €60. Bij de oordopjes wordt ook een handig draagzakje meegeleverd zodat je ze makkelijk mee kan nemen.

Wij Geven De Sony MDR-EX650AP Oordopjes De Volgende Cijfers:

Comfort

7

Prijs

6

Bouwkwaliteit

8

Uiterlijk

8

Geluidskwaliteit

8

  

De Sony MDR-EX650AP oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Handige draagzakje– Minder controls
+ Goed geluid 
  

#4 Beste oordopjes met draad voor Apple: Apple Earpods met lightning aansluiting

Apple heeft al een tijdje geen audio jacks meer in hun telefoons, dit is ook gedaan om zoveel mogelijk mensen over te laten stappen naar de Airpods van Apple. Als je toch graag oordopjes met draad wil hebben voor je Iphone of andere Apple producten, heb je helaas niet zoveel keus. Er zijn momenteel nog weinig kwalitatieve oordopjes met lightning aansluiting naast de originele oordopjes van Apple zelf. De oordopjes van Apple hebben redelijk goed geluid voor de prijs. De Earpods hebben weinig bas maar heeft daarnaast een heel goed vlak geluidsprofiel.

Als je een typische basshead bent zijn deze oortjes geen goede optie voor jou. De oordopjes zitten redelijk comfortabel, maar zijn wel geheel plastic. Ze hebben geen rubberen tips dus er komt ook redelijk veel omgevingsgeluid binnen. De oordopjes beschikken over een microfoon en volume knop. Maar voor de zachte prijs van €22 zijn de oordopjes het zeker waard. Wanneer je wat duurdere oordopjes wil gebruiken met je telefoon zonder 3,5mm jack, kan je gebruiken maken van een lightning to 3,5mm jack converter. Dit is een klein kabeltje wat je in je lightning port kan hangen wat aan het uiteinde een 3,5mm jack uitgang heeft.

Wij Geven De Apple Earpod Oordopjes De Volgende Cijfers:

Comfort

6

Prijs

7

Bouwkwaliteit

7

Uiterlijk

7

Geluidskwaliteit

6

  

De Apple earpod oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Lightning aansluiting– Alleen voor Apple
+ Goed geluid 
 + Relatief goedkoop 

#5 Beste oordopjes met draad voor Android: AKG / Samsung EO-IC100 In-Ear

De trend die Apple heeft gezet, heeft Samsung ook gevolgd. De nieuwe telefoons net zoals veel andere Android telefoons hebben ook geen 3,5mm jack meer. Dit komt door de toenemende populariteit van de draadloze oordopjes. Er zijn momenteel ook nog steeds weinig kwalitatieve oordopjes met draad die een usb-c aansluiting hebben, behalve de oordopjes van AKG / Samsung zelf. AKG was vroeger een echt audiofielen merk en is al een tijd geleden door Samsung overgenomen, om voor Samsung zelf kwalitatieve oordopjes te maken.

Het geluid van de oordopjes met draad is voor de prijs erg zuiver en redelijk gebalanceerd. Deze oordopjes hebben een in-ear design met een rubberen tip die ook in meerdere maten wordt bijgeleverd. Door dit fijne in-ear design kan je de oordopjes comfortabel een langere tijd gebruiken. De oordopjes beschikken over een microfoon en volume knop. De oortjes zijn te verkrijgen voor €25. Wanneer je duurdere oordopjes met draad wil gebruiken voor je Android telefoon zonder 3,5mm jack, is het ook mogelijk om een converter te gebruiken. Voor een Android telefoon zal je een USB-C naar 3,5mm jack converter nodig hebben.

Wij Geven De AKG / Samsung EO-IC100 In-Ear Oordopjes De Volgende Cijfers:

Comfort

7

Prijs

7

Bouwkwaliteit

7

Uiterlijk

7

Geluidskwaliteit

7

  

De Apple earpod oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ USB-C Aansluiting– Alleen voor Android of voor iPhone 15+
+ Goed geluid 
 + Relatief goedkoop 

#6 Beste oordopjes met draad: KZ ZSN PRO X

Een goedkopere versie van de KZ DQ6 zijn de KZ ZSN PRO X oortjes. Wederom hebben deze oordopjes voor de prijs een erg goede geluidskwaliteit. Omdat het oordopjes met draad zijn, is het geluid vergelijkbaar met dure draadloze oordopjes zoals de Samsung Buds 2. De KZ ZSN PRO X hebben net als de wat duurdere KZ DQ6 een wat aanwezigere bas, de mids zijn wat lager terwijl de trebble wel weer erg aanwezig is. Hierdoor zijn het goede oordopjes om naar elektronische muziek te luisteren met de combinatie van harde bas en aanwezige trebble.

De KZ ZSN PRO X is voorzien van een microfoon, hierdoor kan je eenvoudig bellen, terwijl je de oordopjes in hebt. Dit is erg fijn wanneer je vaak in openbare plekken moet bellen en niet wil dat iedereen mee kan genieten van je gesprek. Daarnaast is het ook bij de KZ ZSN PRO X mogelijk om de draad van de oordopjes af te halen. Dit is ideaal, omdat de draad vaak een van de eerste dingen is, die kapot gaat. Hierdoor kan je eenvoudig een nieuwe draad bestellen en deze op je oordopjes bevestigen, zodat je nog langer kan genieten van je bedrade oordopjes zonder deze hoeven te vervangen.

Een van de onderdelen, waarop KZ op deze oordopjes bezuinigd heeft, is de behuizing. Bij de KZ DQ6 is de behuizing gemaakt van metaal, maar bij deze oordopjes is de behuizing wel gemaakt van hard plastic.

Wij Geven KZ ZSN PRO X Oordopjes De Volgende Cijfers:

 

Comfort

6

Prijs

8

Bouwkwaliteit

7

Uiterlijk

6

Geluidskwaliteit

7

  

De KZ ZSN PRO X oordopjes hebben de volgende plus en minpunten:

Pluspunten:Minpunten:
+ Goed geluid– Heeft aleen een 3,5mm aansluiting
 + Relatief goedkoop 
+ Vervangbare draad