Veelgestelde vragen over draadloze oortjes

Hoe werken wireless earbuds?

Wireless earbuds zijn oortjes zonder draad tussen je apparaat en je oortjes, deze kunnen door middel van bluetooth verbonden met een smartphone, tablet, laptop of desktop. Hiervoor moet je vaak een speciale knop ingedrukt houden om de oortjes met je apparaat te paren, daarna kan je lekker naar muziek luisteren of bellen.

Hoe lang gaan draadloze oortjes mee?

De levensduur van je oortjes hangt heel erg af van hoe intensief en zorgvuldig je ze gebruikt. In het algemeen zit er 2 jaar garantie op oortjes, oortjes gaan vaak tussen de 2 en 3 jaar mee.

Wat kan je met draadloze oortjes?

De voornaamste functionaliteit van draadloze oortjes is om naar muziek te luisteren. Dit kan je doen terwijl je onderweg, terwijl je aan het sporten bent of wanneer je gewoon thuis op de bank zit. Veel oortjes kan je ook gebruiken om te bellen, hiervoor moeten de bluetooth oortjes wel een microfoon hebben en verbonden zijn …

Wat kan je met draadloze oortjes? Lees meer »

Wat zijn draadloze oortjes?

Draadloze oortjes oftewel draadloze oordopjes, zijn oortjes waarmee je naar muziek, films, podcasts kan luisteren. Dit allemaal zonder een draad tussen jouw apparaat en de oortjes. De oortjes kunnen met veel verschillende soorten apparaten verbonden worden zoals: Telefoons, Tablets en Laptops en in sommige gevallen ook desktops.